Óscar Longares | FELTWOOD

Desenvolupament de Negoci

Óscar Longares és Enginyer Tècnic Industrial per la Universidad de Zaragoza.
Ha desenvolupat la seva carrera principalment en el sector industrial, ocupant càrrecs tan dispars com a Responsable de Qualitat de Proveïdors en Kongsberg Automotive o enginyer de Millora Contínua en Devonshire Pine, aquest últim al programa de KTP Students de la Universitat de Plymouth (Regne Unit), sempre buscant una formació multidisciplinària que ampliés el seu camp de visió com a professional.
En els tres últims anys s’ha centrat en ajudar a startups i empreses en temes estratègics i de gestió.
Des de març de 2018 lidera el desenvolupament de negoci de Feltwood.

PONÈNCIA: La sostenibilitat alimentària vista des de les startups

Les startups proposen una metodologia de treball més àgil que les corporacions més grans per solucionar problemes puntuals. Això normalment es tradueix en idees més innovadores i disruptives que arriben abans al mercat.
Veurem l’exemple de diverses empreses que treballen amb aquestes metodologies i que estan canviant el ‘status quo’ en els seus respectius mercats.
Prendrem com a exemple el de Feltwood, una startup saragossana que, gràcies a la visió d’Arancha Yáñez, la seva fundadora, ha desenvolupat un procés per fabricar materials que substitueixen al plàstic en múltiples aplicacions a partir de residus agrícoles vegetals.

other speakers

tech4goodcongress