Patrocinador:

Ajuntament de Barcelona

Barcelona Activa impulsa el desenvolupament econòmic de Barcelona i la seva Àrea metropolitana des de fa 30 anys.

Barcelona Activa té la missió d’impulsar la política econòmica i el desenvolupament local per promoure la millora de la qualitat de vida de les ciutadanes i ciutadans de Barcelona a través del foment de l’ocupació, l’impuls de l’emprenedoria i el suport a les empreses, responent a les diferents necessitats de les persones en el seu territori i des de la perspectiva de l’economia plural, que inclou, l’Economia Social i la Solidària.

Té també la missió de potenciar l’apoderament de la ciutadania i el reequilibri entre territoris per assolir un model just de desenvolupament econòmic i de creació, manteniment i repartiment de l’ocupació.

Més informació a: www.bcn.cat

Vols patrocinar el congress?

Per formar part dels patrocinadors del Tech4Good Congress contacta amb: gemma.lopez [at] eurecat.org

Eurecat Events ofereix l’experiència innovadora i tecnològica del centre tecnològic Eurecat amb més de 15 anys en l’àmbit de la promoció i difusió.

Cadascun dels nostres esdeveniments és una oportunitat perquè pogueu aprendre, conèixer, inspirar-vos i sobretot ajudar-vos en el posicionament i imatge de la vostra empresa.

Contribuïm a oferir un ampli coneixement i les tendències més innovadores relacionades amb les tecnologies de la informació i la comunicació, aplicades a diferents sectors empresarials i àmbits socials.

tech4goodcongress