La 2a edició del congrés es celebrarà al CaixaForum Barcelona el dia 13 de juny de 2019.

QUÈ ÉS EL TECH4GOOD CONGRESS?

El congrés TECH4GOOD està impulsat i organitzat per Eurecat amb la finalitat d’oferir una visió de les idees i les tendències de les aplicacions de la tecnologia que comporten un bé per als consumidors i en general per a la societat.

Trobarem totes aquelles tecnologies innovadores que busquen donar una solució als reptes socials i que han estat ideades per tenir un impacte exponencial, el que augmentarà els nivells de sofisticació i competència empresarial, a més, del benestar de les persones.

La 2a edició del congrés se celebrarà al CaixaForum Barcelona, el dia 13 de juny de 2019.

A QUI ES DIRIGEIX?

El TECH4GOOD és el punt de trobada obligat de professionals, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar projectes en l’àmbit de les tecnologies que milloren  el benestar de les persones, concretament en els camps BIOTECH & GREENTECH.

TARGET OBJECTIU: Business Developers, Marketing Managers, Sales Managers, R+D Managers, Senior researchers,  Doctorandos, CEOs.

SECTOR OBJECTIU: Laboratoris i/o empreses que estiguin investigant en els camps de salut, nutrició, aigua, energies renovables i economia circular, centres de recerca i universitats, clústers i associacions especialitzades.

AGENTS IMPLICATS EN TECH4GOOD

OBJECTIUS

UN CONGRÉS ON ES MOSTRARAN ELS DARRERS AVENÇOS TECNOLÒGICS
Un congrés per a la reflexió, inspiració i exhibició sobre els avenços que gràcies a la tecnologia faran millorar la humanitat en un futur proper i llunyà. Es mostraran els reptes socials però també econòmics que afecten les persones de forma global.

ENTORN D’INTERACCIÓ I GENERACIÓ DE CONEIXEMENT
Un espai d’interacció entre els agents que formen part i potencien aquest ecosistema que ens condueix cap a la revolució social digital.

UN ESPAI PER MOSTRAR  ELS PROJECTES MÉS INNOVADORS
Un entorn on donar visibilitat a les iniciatives i solucions tecnològiques que volen produir un impacte exponencial sobre la societat i ajudant-les a implantar al mercat, i escalar a nivell global.

TEMÀTIQUES A 3 ANYS

El Congrés s’estructura en dos edicions consecutives:
2018 -2019

L’edició 2019 se centrarà en dues àrees de coneixement:
Biotech & Greentech.

Cadascuna d’aquestes edicions estarà centrada en alguns dels següents àmbits d’aplicació:

Programme Guidelines

Icones realitzats per freepik des www.flaticon.com

tech4goodcongress