Organitzador


Eurecat
, a través del TECH4GOOD, vol compartir la visió, les idees i els resultats dels projectes executats tant a nivell de recerca aplicada com a nivell industrial.

El centre tecnològic de Catalunya treballa conjuntament amb les empreses en més de 200 projectes d’R + D + I d’alt valor afegit, entre els quals, alguns estan centrats en el consum d’aliments i la salut, la millora del cicle integral de l’aigua o la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle i increment de l’eficiència energètica dels edificis.

TECH4GOOD és una clara oportunitat per conèixer el potencial tecnològic del país i dels directors d’empreses i centres de recerca del territori.

Eurecat proveeix al sector industrial i empresarial amb tecnologia diferencial i coneixement avançat per a donar resposta a les seves necessitats d’innovació i impulsar la seva competitivitat. Els serveis del centre es concentren en: R+D aplicada, serveis tecnològics, consultoria tecnològica, formació d’alta especialització, desenvolupament de productes i serveis innovadors , i promoció i difusió de la innovació tecnològica.

L’activitat d’ Eurecat es dirigeix a tots els sectors empresarials, però especialment, als set grans àmbits estratègics del RIS3Cat: Alimentació, Energia i recursos, Sistemes industrials, Indústries basades en el disseny, Indústries relacionades amb la mobilitat sostenible, Indústries de la salut i Indústries culturals i basades en l’experiència.

Més informació a: www.eurecat.org

tech4goodcongress