Andrés Sanz | PHARMAMAR

HSE Senior Manager

Andrés Sanz és llicenciat en Ciències Físiques i Màster en Gestió Mediambiental a l’Escola d’Organització Industrial de Madrid.
Ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector farmacèutic i en el biotecnològic especialitzat en el desenvolupament de nous fàrmacs en estudis clínics i preclínics així com el llançament comercial ocupant diferents llocs fins a la seva posició actual com a responsable de l’àrea de medi ambient i prevenció de les empreses del grup PharmaMar.
Ponent en diferents fòrums tant nacionals com internacionals i membre fundador del “Grupo Español de Crecimiento Verde”.

PONÈNCIA: Reptes de l’Economia Circular en entorns altament regulats

La ponència té com a objectiu traçar les línies de conflicte que es plantegen en el desenvolupament de nous fàrmacs que requereix la societat, i les necessitats que tenim de la natura en un entorn fortament regulat com són les normes de fabricació farmacèutica, en què tradicionalment no es planteja l’ús de matèries primeres reciclades, ni es considerava que passava amb els fàrmacs un cop utilitzats.

Més informació: www.pharmamar.com

 

 

other speakers

tech4goodcongress