Dra Valentini Konstantinidou | DNANUTRICOACH

Nutritional Genomics Specialist & Consultant, Co-Founder & CEO

Valentini Konstantinidou va venir a Barcelona per primera vegada al 2001 amb una beca europea per a realitzar pràctiques sobre els efectes antioxidants que el consum de l’oli verge extra genera en l’ésser humà.
Va tornar a la seva ciutat natal, Atenes, i al 2006 va retornar a Barcelona per començar un màster, un doctorat i la seva carrera en recerca biomèdica.
La investigació es va centrar en la genòmica nutricional, i en la dieta mediterrània com a patró dietètic en el combat de malalties cardiovasculars.
Va seguir amb estudis postdoctorals a diferents laboratoris d’excel·lència en aquest camp i va publicar nombroses publicacions a nivell mundial.
Va obtenir l’acreditació lector d’AQU i al 2015 va decidir començar el seu viatge d’emprenedoria muntant la seva pròpia empresa DNANUTRICOACH amb l’objectiu de transmetre de manera precisa i efectiva els avenços científics del seu camp per al benestar de la societat.

PONÈNCIA: La nutrigenètica al mercat actual. Reptes per al futur. 

La nutrigenètica va ocupant més espai en el mercat actual oferint solucions no sempre alineades amb els avenços científics.
On som, com som i on ens dirigim ? Som el que mengem o hem de menjar d’acord amb el que som?

other speakers

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!