Dr. Javier Polo | ENTERA HEALTH

Vicepresident Global d'R+D de APC Inc

Javier Polo (PhD) té 52 anys, està casat i té dos fills.

Llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona el 1990. Doctor en Fisiologia Animal per la Universitat de Barcelona el 1995. Màster en Direcció d’Empreses per l’IESE (Universitat de Navarra) el 2001. Director de 6 tesis doctorals. Vicepresident Mundial d’Investigació de l’empresa APC Inc des de 2011. Consultor tècnic de l’Associació Europea de productors d’hemoderivats d’origen animal (EAPA). 28 anys d’experiència en el sector de valorització d’hemoderivats d’origen animal Més de 70 publicacions en revistes científiques, més de 30 articles en revistes especialitzades i contribució a més de 100 congressos científics arreu del món sobre la producció i aplicacions d’hemoderivats en humans, animals de companyia i de granja o en sectors industrials. Coautor de 15 patents relacionades amb la fabricació o ús d’hemoderivats d’origen animal en diferents camps d’aplicació.

 

PONENCIA: Efecte de la suplementació amb concentrat d’immunoglobulines d’origen boví en la microbiota i la seva contribució a la salut intestinal i altres possibles beneficis de salut associats

L’ús de derivats sèrics d’origen boví en pacients amb problemes intestinals severs com els causats per la malaltia de Crohn o colitis ulcerativa o síndrome d’intestí irritable ha demostrat que redueix significativament la simptomatologia associada a aquestes malalties (revisió de Petchow i col. 2014; 2015). Entre els diferents mecanismes que poden explicar aquests resultats, a més de la presència de proteïnes funcionals, pèptids bioactius i factors de creixement presents en el producte, avui se sap que l’administració dels mateixos pot tenir un efecte sobre la flora intestinal beneficiosa i podria en part explicar els resultats observats a nivell clínic, tot i que encara es desconeix el mecanisme pel qual la suplementació és capaç de modificar aquesta flora intestinal.

other speakers

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!