Francisco Marín | Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI)

Director General

Francisco Marín Pérez és Enginyer Superior de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Madrid i ha cursat el Programa d’Alta Direcció (PADE) per l’Institut d’Estudis Superiors de l’Empresa (IESE) de Madrid.

A la dècada dels 80 va ser creador d’ELIOP, on va ocupar diferents llocs d’alta responsabilitat i va expandir la seva activitat per gran part d’Iberoamèrica (Brasil, Mèxic, Xile, Colòmbia o l’Equador), Turquia i l’Índia fins a 2009.

Des de 2010 ha estat soci director de Future Plus, on gestionava un fons capital risc, i ocupava diferents llocs d’alta responsabilitat en la gestió d’empreses de base tecnològica.

Al febrer 2015 és nomenat director general del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), organisme dependent de la Secretaria d’Estat d’Investigació i Desenvolupament i Innovació adscrita al Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat. Al juny del mateix any és nomenat Representant d’Alt Nivell espanyol Eureka pel Ministre d’Economia i Competitivitat. A més, l’1 de juliol de 2016, quan Espanya pren la presidència d’EUREKA per un any, és designat com a President del Grup d’Alt Nivell de Eureka.

Ha combinat la seva activitat privada amb una intensa dedicació a òrgans associatius. Fins al seu nomenament ha estat President de l’Àrea de R+D+I d’AMETIC, President del Fòrum d’Empresa Innovadores i Patró de COTEC a títol personal. També ha estat vicepresident de la Comissió d’R+D+I de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE).

other speakers

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!