Clara Bartra | GB Foods

Growth Center Director

Clara is Economist from the University of Barcelona, AMP in ESADE, and alumni of Singularity University.
She has an extended experience in local and global management, first as Marketing Director Spain and later as corporate Strategic Marketing in a multinational FMCG food company (GBfoods), from where she has contributed to the organic growth through the development of several key projects.
Specialized in marketing and innovation, she is currently responsible of the Growth Center function in GBfoods, the area responsible to scout trends, identify Next Opportunities and lead disruptive long term platforms.

PONÈNCIA: HORITZÓ DE CANVI EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA

Les tecnologies exponencials irrompen cada vegada més en les nostres vides, i l’alimentació no quedarà al marge de la disrupció.
L’augment sostingut de la població i l’expectativa de perllongar l’esperança de vida, implicaran nous reptes i oportunitats per a la indústria alimentària en els àmbits de la sostenibilitat i la salut.
Aquest canvi de paradigma està generant l’aparició de nous segments de mercat, especialment entre les generacions més joves, que projecten la seva dieta com una expressió d’estil de vida responsable, sense renunciar al plaer de gaudir del bon menjar.

other speakers

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!